Forklæder

Ny Forklæde - Grøn Stina Forstør

Forklæde - Grøn Stina

34893

Ny vare

Rigtig fint forklæde til voksne fra Recycled by Wille.

Forklædet har et klassisk udseende med smalle striber i grøn og hvid og med kantbånd og stropper i en meleret grøn farve.

Foran på forklædet er der fire mindre lommer, og det bindes i nakken og omkring taljen.

Forklædet er fremstillet af stofrester, der ellers ville være blevet kasseret. Resultatet er et lækkert forklæde i en god kvalitet.

Flere detaljer

199,95 DKK

Yderligere information

Produktinformation

Materiale: 99% genanvendt materiale (80% genanvendt bomuld / 20% genanvendt polyester).

Størrelse: Onesize.
Længde ca. 115 cm.

Vaskeanvisninger: Vaskes ved 30°C.

Certificeringer: GRS, OEKO-TEX® og SEDEX.

Bæredygtige tekstiler fra Recycled by Wille

Det svenske firma Recycled by Wille er skabt ud fra et ønske om at være med til at passe bedre på jordens ressourcer. Ryggraden i alt hvad de gør er tanken om, at det er nu, vi skaber vores morgendag.

Produkterne fra Recycled by Wille er lavet af 99% genanvendt materiale. Gammelt bliver til nyt, simpelthen. De anvender materiale, som er tilbage fra andre tekstilproduktioner og skaber nye produkter af det, som andre ellers ville smide væk. På den måde sparer de både vand og energi; 50% vand og 30% energi for at være præcis. Målet er at forårsage så lidt negativ indvirkning på miljøet og mennesker som muligt. Fordi de indsamler andres stofaffald kan de skabe nye produkter helt uden at bruge farve eller tilsætte kemikalier.
Recycled by Wille lægger deres energi i at redde verden, i stedet for at ramme sæsonens mest trendy farvenuancer. Der er trods alt ingen tvivl om, at genanvendelse er det nye sort!

Find hele vores udvalg af bæredygtige tekstiler til køkken og bolig fra Recycled by Wille her.

Måske vil du også kunne lide...