Duge og stofservietter

Ternet dug - Rød Ted - 140 x 350 cm

43266

Ny vare

Flot og klassisk ternet dug fra svenske Recycled by Wille.

Den lange rektangulære dug har nostalgiske tern i hvid og varm rød.

Passer fint til f.eks. sommerhuset, på terrassen eller til skovturen. Også rigtig flot som juledug.

Stofdugen måler 140 x 350 cm.

Flere detaljer

399,95 DKK

Yderligere information

Dugen er fremstillet af stofrester, der ellers ville være blevet kasseret. Resultatet er en holdbar dug i en lækker kvalitet.

Den ternede dug er en klassiker, der passer til både klassiske og moderne hjem. Denne variant er med store hvide og kirsebærfarvede tern. Stofdugen passer fint både på køkkenbordet, sofabordet og spisebordet.

Produktinformation

Materiale: 99% genanvendt materiale (80% genanvendt bomuld / 20% genanvendt polyester).

Mål:
Længde 350 cm.
Bredde 140 cm.

Certificeringer: GRS, OEKO-TEX® og SEDEX.

Fremstillet i Indien.

Boligtekstiler fra Recycled by Wille

Det svenske firma Recycled by Wille er skabt ud fra et ønske om at være med til at passe bedre på jordens ressourcer. Ryggraden i alt hvad de gør er tanken om, at det er nu, vi skaber vores morgendag.

Produkterne fra Recycled by Wille er lavet af 99% genanvendt materiale. Gammelt bliver til nyt, simpelthen. De anvender materiale, som er tilbage fra andre tekstilproduktioner og skaber nye produkter af det, som andre ellers ville smide væk. På den måde sparer de både vand og energi; 50% vand og 30% energi for at være præcis. Målet er at forårsage så lidt negativ indvirkning på miljøet og mennesker som muligt. Fordi de indsamler andres stofaffald kan de skabe nye produkter helt uden at bruge farve eller tilsætte kemikalier.
Recycled by Wille lægger deres energi i at redde verden, i stedet for at ramme sæsonens mest trendy farvenuancer. Der er trods alt ingen tvivl om, at genanvendelse er det nye sort!

Find hele vores udvalg af bæredygtige tekstiler til køkken og bolig fra Recycled by Wille her.

Måske vil du også kunne lide...