Køkken

Køkken

Se vores store udvalg af køkkenudstyr og køkkengrej i kategorierne herunder. Her kan du finde diverse køkkenredskaber til madlavning, bageudstyr, strikkede karklude i bomuld, køkkentekstiler og et kæmpestort udvalg af dåser og bøtter til madopbevaring. Vi har rigtig meget køkkenudstyr i nostalgisk retro stil - se alle de lækre ting til køkkenet ...

Se vores store udvalg af køkkenudstyr og køkkengrej i kategorierne herunder. Her kan du finde diverse køkkenredskaber til madlavning, bageudstyr, strikkede karklude i bomuld, køkkentekstiler og et kæmpestort udvalg af dåser og bøtter til madopbevaring. Vi har rigtig meget køkkenudstyr i nostalgisk retro stil - se alle de lækre ting til køkkenet og find lige det, du mangler til dig selv eller en gave.

Mere

Køkken Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

  • Madlavning

    Her kan du finde praktiske og dekorative ting til madlavningen. Vi har køkkenudstyr i glas, porcelæn, metal og plastisk. Her er små, ovnfaste gryder og ramekiner, flotte dåser til opbevaring af opskrifter, citruspressere, opbevaring af salt, peber og krydderier og meget andet lækkert køkkengrej. Hvis du leder specifikt efter bageredskaber kan du kigge her: bageudstyr

  • Bagning

    I denne kategori kan du finde cupcakesæt, udstikkere, muffinsforme og andet bageudstyr til din bagning. 

  • Køkkentekstiler

    I denne kategori kan du se vores store udvalg af strikkede bomuldskarklude, flotte viskestykker, forklæder og grydelapper.
    Vi har et stort sortiment af de populære og miljøvenlige karklude i bomuld fra Solwang og RIC, der findes i mange flotte farver. Derudover kan du finde et stort udvalg af flotte og bæredygtige viskestykker, grydelapper m.m. fra svenske Recycled by Wille. Ligesom vi har smukke viskestykker i høj kvalitet fra engelske Ulster Weavers.

  • Brødkasser

    Find de populære retro brødkasser her - de fås i forskellige flotte farver og designs. Hold dit brød frisk ved at opbevare det mørkt og tørt i en aflukket kasse. Vi har et stort udvalg af brødkasser til opbevaring af alle slags brød. Se også vores fine udvalg af dåser til knækbrød.

  • Madopbevaring

    I denne kategori kan du finde alle produkter til opbevaring af mad. Vi har alt lige fra en praktisk hvidløgsbøtte til diverse metaldåser til opbevaring af f.eks. sukker, krydderier, bouillonterninger, kbnækbrød, pasta, mel og meget andet.

  • Diverse til køkkenet

    Her kan du finde smarte køkkenting til indretning af dit køkken. Det er her du kan finde vores populære retro vægure med minutur. Desuden kan du finde andet køkkentilbehør som køkkenrulleholder, kompostspand, opbevaringsdåse til opvasketaps, krukker til krydderurter, krukke til køkkenredskaber og holdere til dine yndlingsopskrifter.