Kew håndsæbe

Kew håndsæbe

Kew Soap er en eksklusiv linje af vegetabilsk håndsæbe, der er inspireret af duftene og skønheden ved planter og blomster i Royal Botanic Gardens, Kew i London.

Sæberne er fremstillet i England efter hundreder års traditionelle teknikker. De er lavet af de fineste ingredienser, der giver silkebløde, fugtgivende og velduftende sæber. Håndsæben er...

Kew Soap er en eksklusiv linje af vegetabilsk håndsæbe, der er inspireret af duftene og skønheden ved planter og blomster i Royal Botanic Gardens, Kew i London.

Sæberne er fremstillet i England efter hundreder års traditionelle teknikker. De er lavet af de fineste ingredienser, der giver silkebløde, fugtgivende og velduftende sæber. Håndsæben er indpakket dekorativt med motiver, der er designet ud fra smukke billeder fra Kew Gardens historiske arkiv.

Se udvalget her.

Mere

Kew håndsæbe 17 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 17
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en dejlig duft med beroligende noter fra lavendel og rosmarin samt et frisk strejf af mynte. En blanding af hø, tørrede lavendelblomster og vanilje danner basen af duften sammen med cedertræ og musk. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x 6,5 cm.

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har frisk duft af sommer med smukke roser og duften af nyslået græs. Denne duft har et blomsterhjerte fra rosenblade, pæon og violer med en base bestående af guaiactræ, hindbær og honning - der tilfører duften fylde og sødme. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x...

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en frisk og citrusagtig duft fra grapefrugt og lime kombineret smukt med duft af lilje. Blomsternoter fra magnolia og rose danner en blød balance mellem citrus og blomster. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x 6,5 cm.

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en skøn og frisk duft fra citrongræs og lime, der begge har nogle vidunderlige noter af både sødt og citrus. Sammen med noter fra grønt græs er duften balanceret og forfriskende. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x 6,5 cm.

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en dejlig duft med sandeltræ og pink peber, der danner en fyldig og krydret duft. Fyr, appelsinblomst, cedertræ og kryddernellike er med til at skabe balance i duften sammen med basen, som består rav, tobak og musk. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x 6,5 cm.

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en skøn duft af hyldeblomst og pomelo blandet med frished fra grapefrugt, sødme fra æble og blomsternoter fra pæon, rose og jasmin. En sød og fyldig base fra blomme, fersken og musk fuldender duften. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x 6,5 cm.

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en engfrisk duft med noter af klokkeblomst og jasminblomster. Duften har en blød base af mos og vanilje, der blander sig med hyacinth, pæon og rosmarin og bliver til en dejlig grøn duft. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x 6,5 cm.

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en middelhavsduft med en smuk balance mellem citrus og krydderier i form af bergamotte og ingefær. Med et blomsterhjerte af liljekonval, pæon, rose, jasmin og nellike er duften afbalanceret med en fyldig base af rav, sandeltræ, læder og musk. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er...

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en dejlig duft med magnolie og pære som de primære noter. Orkidé, rose og liljekonval danner basen af duften sammen med en dybere duft af rav og patchouli. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret. Mål: 11 x 6,5 cm.

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en frugtagtig duft af figner og druer med en blød blanding af fersken og appelsin. Hjertet i duften kommer fra lyst træ og kokos, mens en oriental base af musk, sandeltræ og rav blandet med cedertræ afrunder duften på fineste vis. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er RSPO-certificeret....

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en smuk duft med grønne topnoter af violblade og grønt græs samt friske noter af appelsin og bergamotte. Et blomstret hjerte af iris med noter af jasmin, syren, nellike og et strejf af muskatnød for at skabe balance og en fyldig base af vanilje, heliotrop, hindbær, moskus, rav og lyst træ. Håndsæben...

    64,95 DKK
  • Vis her
    64,95 DKK

    Luksuriøs og vegetabilsk sæbe fra Kew Gardens. Sæben har en frisk og saftig mangoduft med noter af fersken og abrikos, der fører til et fyldigt frugthjerte af eksotisk mango, hindbær og appelsin, forstærket af delikat nektarin. Basen har meget bløde moskusnoter samt fine noter af rosentræ. Håndsæben vejer hele 240 g. Palmeolien i sæben er...

    64,95 DKK
Viser 1 - 12 af 17