Drikkedunke/Termoflasker

Drikkedunke/Termoflasker

Sørg for at du selv og dine børn får nok at drikke i løbet af dagen. Her kan du se vores udvalg af drikkedunke, drikkeflasker og termoflasker. Vi har et stort udvalg af drikkedunke til både børn og voksne i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan f.eks. finde drikkeflasker i stål, drikkedunke med sugerør, drikkeflasker til sport og ude...

Sørg for at du selv og dine børn får nok at drikke i løbet af dagen. Her kan du se vores udvalg af drikkedunke, drikkeflasker og termoflasker. Vi har et stort udvalg af drikkedunke til både børn og voksne i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan f.eks. finde drikkeflasker i stål, drikkedunke med sugerør, drikkeflasker til sport og udendørs aktiviteter, praktiske foldbare drikkedunke og de populære Twist 'n Sip drikkedunke fra Sistema i flere forskellige størrelser og farver. Desuden tilbyder vi et stort udvalg af termoflasker i mange forskellige størrelser og designs. Du kan både finde helt enkle og stilrene termoflasker i rustfri stål og farverige termoflasker med skønne børnemotiver.

Du kan blandt andet finde drikkedunke, termoflasker og drikkeflasker fra Sistema, Rex London, KitchenCraft, Yummii Yummii, Sass & Belle og LEGO®.

Mere

Drikkedunke/Termoflasker 154 varer

Underkategorier

 • Rengøring af drikkedunke

  Daglig rengøring af drikkedunk og drikkeflaske

  Det er vigtigt at rengøre drikkedunke og drikkeflasker jævnligt, for at undgå vækst af bakterier, også selvom de bare bruges til vand. Hvis den bruges dagligt (og man drikker af den med munden), bør den også rengøres dagligt, præcis ligesom vi gør med almindelig drikkeglas og kopper.

  Hvis drikkedunken ikke kan komme i opvaskemaskinen, er det fint at vaske den i hånden med almindeligt varmt vand, opvaskemiddel og en flaskerenser/opvaskebørste, der kan nå helt ned i flasken. Hvis drikkedunken kan tåle at komme i opvaskemaskinen, fremgår det af varens beskrivelse.

  Uanset om drikkedunken vaskes op i hånden eller i opvaskemaskinen, er det vigtigt, at den får lov til at lufttørre grundigt bagefter. Stil drikkeflasken på hovedet med bunden opad. Stil den på et opvaskestativ eller sørg for, den står en lille smule på skrå, så der kan komme luft ind i flasken. 

  Rengøring af drikketuden

  Sørg også for at rengøre drikketuden grundigt, så der ikke samler sig bakterier her. Skil den ad, så meget det er muligt og rengør med sæbe og varmt vand.

  Langtidsholdbare drikkedunke vs. engangsflasker

  Det er en god idé at bruge langtidsholdbare vandflasker frem for almindelige halvliters vandflasker, der typisk er beregnet til engangsbrug. Det er det både af hensyn til miljøet, men ligeså meget fordi en egentlig drikkedunk er testet, så man ved, at den ikke indeholder uønskede kemiske stoffer, der langsomt kan sive over i vandet. Engangsflaskerne er kun beregnet til at blive brugt en enkelt gang eller to.

  Udskiftning af drikkedunk

  Hvis drikkedunken begynder at slå sprækker, bliver det svært at rengøre den ordentligt, og det er på tide at udskifte den. Det gælder også, hvis vandet eller flasken begynder at lugte dårligt, da det kan betyde, at der er kommet en bakteriel slimbelægning, som almindelig rengøring ikke kan fjerne.

 • Montii

  MontiiCo laver super flotte produkter i en høj kvalitet, der kan tåle at blive brugt.

  Hvem er Montii?

  Bag Montii står Steph fra Australien. Hendes mission er at skabe sjove, praktiske og genanvendelige produkter til både børn og voksne. Hun var træt af at købe produkter til sine børn, der ikke kunne holde til at blive brugt af... ja, børn! Så hun har skabt en serie af produkter i høj kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

  Montii termoflasker

  Montii's termoflasker er helt fantastiske til både børn og voksne. De findes i forskellige størrelser og i mange flotte farver. De dobbeltvæggede termoflasker er lavet i rustfri stål og kan holde drikkevarer kølige i mindst 12 timer. Farven på flaskerne er yderst holdbare, og så kan drikkeflaskerne tåle opvaskemaskine. Termoflaskerne fra MontiiCo er desuden så smart designet, at det er muligt at skifte typen af låg/drikketud efter behov. Med silikone bumpers er det muligt at lave din egen personlige farvekombination, samtidig med at silikoneholderen mindsker støj fra stålflasken og gør den lettere at holde på.

pr. side
Viser 1 - 12 af 154
Viser 1 - 12 af 154